Jdi na obsah Jdi na menu
 


Běžné účty

Příspěvky

Nový pro-zákaznicky orientovaný bankovní dům Equa Bank začíná dominovat i českému trhu

3. 4. 2012

V uplynulých letech jsme byli svědky založení i zrušení poboček mnoha bank, ty nově vzniklé rozproudily konkurenční boj o zákazníka a klienti se začínají radovat: konečně je k dispozici běžný účet s vedením zcela zdarma!

 

Pro-zákaznicky orientovaná Equa Bank triumfuje i na českém trhu

3. 4. 2012

V posledních letech si v České republice založilo svou pobočku mnoho nových bank a díky výhodným službám se jim podařilo přilákat obrovské množství klientů, kteří jsou navíc s jejich službami maximálně spokojení.

 

Přestaňte snít: běžný účet bez poplatků už je i v Česku

3. 4. 2012

Přestože osobní účet má zřízen u banky téměř každý z nás, běžný účet bez poplatků jsme si ještě nedávno nedokázali ani představit. Je to však jeden z následků ekonomické krize a i tento produkt je stále dostupnější u stále většího množství bankovních domů. 

 

Novinka na trhu: i běžný účet bez poplatků již není jen snem

3. 4. 2012

Mít svůj běžný účet bez poplatků se mnohým z nás v minulosti ani nesnilo, důsledkem ekonomické krize je však tento produkt dostupný u stále většího množství bank a klienti si jej nemohou vynachválit.

 

Výhodné služby pro všechny prosazuje i Equa bank

2. 4. 2012

Málokdo z nás se bankovními poplatky zabývá a přiznejme si, většinou nad nimi jen mávneme rukou. Přitom pokud bychom spočítali kolik bance zaplatíme za celý rok za náš běžný účet, často bychom došli k číslům vyšším, než bychom si sami přáli. Platíme jak za vedení účtu, tak za výběry  z bankomatů a někdy dokonce za internetové bankovnictví.