Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nejlepší spořicí účty

6. 5. 2012

Chcete-li si své peníze začít šetřit a dáváte přednost moderním prostředků, před šetřením do matrace, určitě si zamilujete spořicí účty, které jsou nesmírně kvalitní a velmi dobře vymyšlené. Velice dobrý je hlavně známý AXA spořicí účet, se kterým si nebudete muset zakládat běžný účet a navíc budete ušetřeni všem různým poplatkům. U této firmy budete mít zaručen minimální úrok ve výši 2,4% a navíc se dá tento spořicí účet založit online. Z pohodlí vašeho domova si tak zřídíte produkt, s kterým budete spokojeni a který vám bude peníze vydělávat. U AXA můžete využívat navíc internetové bankovnictví, díky kterému budete mít o své spořicím účtu vždy přehled a budete moci se svými penězi svobodně manipulovat. Tento spořicí účet je odborníky posuzován jako jeden z nejlepších, které se vůbec na světovém trhu vyskytují.

Ovšem nejen společnost AXA nabízí výhodné produkty. Další možností je spolupráce s Equa bank. Zde má spořicí účet úročení ve výši 2,3%, ovšem internetové bankovnictví i vedení účtu je zcela zdarma a nebudete platit ani žádné poplatky za zřízení účtu. Na rozdíl od jiných společností budete mít peníze na svém spořicím účtu kdykoli k dispozici a nebudete za jejich vybrání platit žádné sankce. U jiných firem musíte dát předem vědět, že si chcete finance vybrat, ale zde ne. Equa bank je známá svobodnou rukou, kterou její klienti mají. To platí i pro užívání spořicího účtu, což je mnoha z nás velice sympatické. I zde máte možnost sjednání produktu online přes internet a to za pomoc velmi jednoduchého a srozumitelného formuláře.

K založení spořicího účtu byl v minulosti nezbytný běžný účet. To už dnes nemusí být vždy pravda. Hodně bank a finančních společností už poskytuje tuto služby zcela bez podmínky založení běžného účtu. Takže je na vás, jestli si v případě zájmu založíte spořicí účet u své banky a necháte si jej navázat na běžný účet, nebo využijete nabídku konkurence.